Naminės marinuotos skumbrės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminės marinuotos skumbrės

Skumbrė yra skani, sveika ir gana pigi jūros žuvis. Todėl ją dažnai gamina šiuolaikinės rūpestingos namų šeimininkės, kurios rūpinasi savo šeimos mityba. Natūralu, kad šeimininkės nori įvaldyti kuo daugiau šios žuvies gaminimo receptų. Pagal mūsų receptą skumbrę galėsite pamarinuoti per kelias minutes ir pradžiuginti savo šeimą skaniu ir originaliu žuvies patiekalu.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminės marinuotos skumbrės Žingsnis 1
Į puodą įpilkite litrą šalto vandens. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Į verdantį vandenį suberkite cukrų, druską, kvapiųjų pipirų žirnelius, juoduosius pipirus ir gvazdikėlius. Uždenkite dangčiu ir leiskite marinatui atvėsti.

Žingsnis 2

Naminės marinuotos skumbrės Žingsnis 2
Į atvėsusį marinatą supilkite actą ir išmaišykite. Į keptuvę sudėkite paruoštą skumbrę. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms. Prieš patiekdami skumbrę supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, ne didesniais kaip 2 cm.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos