Publikavimo data: 2024-06-15
Naminės marinuotos skumbrės
Skumbrė yra skani, sveika ir gana pigi jūros žuvis. Todėl ją dažnai gamina šiuolaikinės rūpestingos namų šeimininkės, kurios rūpinasi savo šeimos mityba. Natūralu, kad šeimininkės nori įvaldyti kuo daugiau šios žuvies gaminimo receptų. Pagal mūsų receptą skumbrę galėsite pamarinuoti per kelias minutes ir pradžiuginti savo šeimą skaniu ir originaliu žuvies patiekalu.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite litrą šalto vandens. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Į verdantį vandenį suberkite cukrų, druską, kvapiųjų pipirų žirnelius, juoduosius pipirus ir gvazdikėlius. Uždenkite dangčiu ir leiskite marinatui atvėsti.
Žingsnis 2
Į atvėsusį marinatą supilkite actą ir išmaišykite. Į keptuvę sudėkite paruoštą skumbrę. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms. Prieš patiekdami skumbrę supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, ne didesniais kaip 2 cm.
Kategorijos