Naminės riešutų ir aguonų bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Naminės riešutų ir aguonų bandelės

Dar vienas abiem pusėms naudingas derinys - riešutų ir aguonų įdaras. Be malonaus skonio ir tekstūros, jame gausu labai retų medžiagų. Pavyzdžiui, aguonose yra mums vertingo cinko, kuris dalyvauja ląstelių medžiagų apykaitoje, o riešutuose yra sveikų riebiųjų aliejų. Tačiau būtent dėl šių dviejų ingredientų skonio dermės bandelės yra vienas iš pagrindinių kepinių. Paruošti juos, tai nebrangu ir nesudėtinga.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
367 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminės riešutų ir aguonų bandelės Žingsnis 1
Sumaišykite visus tešlai skirtus sausus ingredientus, ištirpinkite mieles. Įmaišykite kiaušinius, vanilę, sviestą ir užminkykite tešlą. Padėkite ją šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Žingsnis 2

Naminės riešutų ir aguonų bandelės Žingsnis 2
Padalykite tešlą į porcijas, kiekvieną iškočiokite ir pripildykite aguonų, cukraus ir riešutų mišiniu. Suformuokite bandelę.

Žingsnis 3

Naminės riešutų ir aguonų bandelės Žingsnis 3
Perkelkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir palikite kilti 20 minučių. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos