Naminės skumbrės konservai aliejuje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Naminės skumbrės konservai aliejuje

Namuose konservuotos skumbrės - puikus pasirinkimas ne tik pusryčiams ar vakarienei. Tokią žuvį galima naudoti sumuštiniams, salotoms, antriesiems patiekalams ir net sriuboms gaminti. Nepaisant ilgo sterilizavimo, patiekalas vertas dėmesio. Žuvis gaunasi minkšta, kvapni, kreminės tekstūros ir niekuo nenusileidžia gamykliniams pavyzdžiams. Beje, skumbrė konservuose išsaugo visas natūralias maistines savybes.
Gaminimo laikas
320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminės skumbrės konservai aliejuje Žingsnis 1
Į kiekvieno stiklainio dugną įdėkite po lauro lapą, 3 žirnelius raudonėlio ir 5 žirnelius juodųjų pipirų. Įberkite 1 šaukštelį druskos.

Žingsnis 2

Naminės skumbrės konservai aliejuje Žingsnis 2
Sudėkite žuvies gabaliukus į stiklainius, kad nesiektų 3 cm viršaus, ir užpilkite juos augaliniu aliejumi, taip pat ne iki viršaus, bet taip, kad apsemtų žuvį.

Žingsnis 3

Naminės skumbrės konservai aliejuje Žingsnis 3
Ant puodo dugno padėkite rankšluostį, ant jo sudėkite stiklainius, uždenkite juos metaliniais dangteliais ir supilkite į puodą vandenį. Užvirę sumažinkite kaitrą ir sterilizuokite 4-5 valandas. Tada išimkite iš puodo ir užsukite. Apverskite ant rankšluosčio ir leiskite atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos