Naminės skumbrės konservai aliejuje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Naminės skumbrės konservai aliejuje

Namuose konservuotos skumbrės, jei laikysitės technologijos, turėsite daug naudos. Konservuota žuvis pasirodo esanti skanesnė, sveikesnė ir, tiesą sakant, pigesnė. Šias savybes užtikrina druskos, augalinio aliejaus, prieskonių balansas. O kai norisi tokios žuvies sumuštiniams ar salotoms, visada galite atidaryti šaldytuvą ir pasiimti jos iš lentynos, užuot ėję į parduotuvę.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminės skumbrės konservai aliejuje Žingsnis 1
Į kiekvieno paruošto stiklainio dugną įdėkite po 4-5 pipirų žirnelius ir lauro lapelį. Įpilkite 1 arbatinį šaukštelį druskos ir 4-5 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Naminės skumbrės konservai aliejuje Žingsnis 2
Skumbrę supjaustykite nedidelėmis porcijomis. Sudėkite jas į stiklainius 3 cm žemiau kaklelio.

Žingsnis 3

Naminės skumbrės konservai aliejuje Žingsnis 3
Ant sterilizavimo indo dugno uždėkite rankšluostį. Ant jo sudėkite stiklainius. Pripilkite vandens iki žuvies lygio. Sterilizuokite ant silpnos ugnies apie 5 valandas, prireikus įpilkite daugiau vandens. Tada ištraukite stiklainius, suvyniokite juos, apverskite ir suvyniokite, kol atvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos