Naminiai avižiniai sausainiai su vyšniomis ir migdolais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai avižiniai sausainiai su vyšniomis ir migdolais

Avižiniai sausainiai garsėja unikaliu skoniu ir patrauklia išvaizda. Avižinius sausainius galima padaryti skanesnius ir sveikesnius, paprasčiausiai į juos pridėjus vyšnių ir migdolų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
330 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai avižiniai sausainiai su vyšniomis ir migdolais Žingsnis 1
Vyšnias, šaukštą cukraus ir likerį sudėkite į puodą ir karamelizuokite, kol sutirštės. Ištirpinkite sviestą, suberkite druską, rudąjį cukrų ir suplakite mikseriu, įmuškite kiaušinį ir vėl suplakite. Į gautą masę suberkite miltus, kepimo miltelius, avižinius dribsnius ir smulkintus migdolus ir išmaišykite. Iš tešlos suformuokite sausainius, viduryje padarykite duobutę vyšnioms, kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas orkaitėje, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, užkandis, riešutų sezonas, sausainiai, avižiniai sausainiai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos