Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis

Labai sultingi ir skanūs beliašai. Jas įvertins kiekviena šeimininkė!
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Cukrų ir mieles suberkite į šiltą, maždaug 35 laipsnių temperatūros vandenį. Išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 2

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Įberkite 1 šaukštelį druskos, suberkite miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 3
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1 valandai.

Žingsnis 4

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną blenderiu, į maltą mėsą įberkite 1 šaukštelį druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 5
Žaliuosius augalus galite pasirinkti savo nuožiūra.

Žingsnis 6

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 6
Tešla pakilo. Formuokite rutuliukus belyashi.

Žingsnis 7

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 7
Įdėkite faršą.

Žingsnis 8

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 8
Suformuokite koldūnus.

Žingsnis 9

Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 9
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, pyragai, sotūs pyragai, belyashi, namų receptai, receptų knyga, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, sausų mielių paplotėliai

Kategorijos