Publikavimo data: 2025-08-19
Naminiai belyashi su šviežiomis žolelėmis
Labai sultingi ir skanūs beliašai. Jas įvertins kiekviena šeimininkė!
Žingsnis 1
Cukrų ir mieles suberkite į šiltą, maždaug 35 laipsnių temperatūros vandenį. Išmaišykite ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Įberkite 1 šaukštelį druskos, suberkite miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1 valandai.
Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną blenderiu, į maltą mėsą įberkite 1 šaukštelį druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Žaliuosius augalus galite pasirinkti savo nuožiūra.
Žingsnis 6
Tešla pakilo. Formuokite rutuliukus belyashi.
Žingsnis 7
Įdėkite faršą.
Žingsnis 8
Suformuokite koldūnus.
Žingsnis 9
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Gero apetito!
Kategorijos