Publikavimo data: 2024-06-16
Naminiai cinamonai
Labiausiai pagarsėjusios ir legendomis apipintos cinamono bandelės, cinnabons. Šių bandelių tešla neįtikėtinai minkšta, burnoje tirpstanti kreminė glazūra ir gausus cinamono kiekis. Milijonas kalorijų ir absoliutus skanėstas visai šeimai. Yra šimtai variantų, kaip pagaminti neįtikėtinus sinabonus, kaip paruošti tešlą ir su kuo geriausia juos patiekti. Siūlome jums šį receptą, pagal kurį tešla bus dar keliskart puresnė, oro, švelni ir sultinga, bandelę galėsite tiesiog ištepti minkštais pluoštais ir mėgautis šio šedevro valgymo procesu. Kuo daugiau tešlos sukinių susuksite į bandelę, tuo geresni sinabonai išeis.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą, paruoškite raugą: sumaišykite mieles su 2 valgomaisiais šaukštais cukraus ir išmaišykite. Įpilkite šiek tiek pieno ir palikite šiltoje vietoje 10 minučių.
Žingsnis 2
Į kiaušinius suberkite likusį cukrų ir gerai išplakite. Supilkite ištirpintą sviestą ir sudėkite virtą oparą. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Pradėkite dalimis dėti persijotus miltus ir minkyti tešlą. Kai tešla pasidarys sunki, perkelkite ją ant miltais pabarstyto darbo paviršiaus ir minkykite rankomis. Tešla turi būti minkšta ir šiek tiek lipni.
Žingsnis 4
Tešlą suminkykite į gumulą, patepkite saulėgrąžų aliejumi ir palikite šiltoje vietoje valandai pakilti.
Žingsnis 5
Kai tešla pakils, pradėkite ją vynioti, turėtumėte gauti maždaug 55 x 30 cm dydžio sluoksnį.
Žingsnis 6
Atskirame dubenyje sumaišykite cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 7
Tešlą aptepkite likusiu sviestu ir apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu.
Žingsnis 8
Tada iškočiotą tešlą atsargiai susukite į ritinį ir supjaustykite: iš pradžių per pusę, tada vėl per pusę ir t. t. Iš viso turėsite 16 ritinėlių.
Žingsnis 9
Sudėkite bandeles ant riebalais ištepto pergamento ir palikite 20 minučių, kad pakiltų. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite bandeles 20-25 minutes.
Žingsnis 10
Tuo tarpu paruoškite kremą: varškę sumaišykite su cukraus pudra. Kai bandelės bus paruoštos, dar karštas jas gausiai aptepkite kremu.
Kategorijos