Publikavimo data: 2025-08-17
Naminiai cinamono ir imbiero imbieriniai sausainiai
Naminiai imbieriniai sausainiai su cinamonu yra gerai žinomas ir skanus skanėstas. Klasikinio varianto sausainiai, į kuriuos nededama glajaus ar pabarstukų, puikiai tinka prie aromatingos kavos. Medus sausainiams suteikia švelnų poskonį, o imbiero natos pripildo juos pikantiškumo. Sausainiams paruošti nereikia daug laiko, nes gaminimo procesas gana paprastas.
Žingsnis 1
Nedideliame puode sumaišykite cukrų, sviestą, cinamoną ir imbierą, tada įmaišykite medų. Uždėkite ant ugnies ir palaukite, kol ingredientai pradės tirpti.
Žingsnis 2
Tada suberkite sodą, tada vištos kiaušinį, gerai išmaišykite ir supilkite persijotus miltus. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir delnu juos suspauskite. Dėkite sausainius ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Dėkite juos į 170 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos