Publikavimo data: 2024-04-09
Naminiai fettuccini
Skanių itališkų makaronų dabar galite pasigaminti patys namuose! Šį patiekalą XX a. pradžioje išrado Romos restorano savininkas Alfredo De Lelio. Jis išrado fettuccini specialiai savo žmonai. Naminiai fettuccini yra paprastas patiekalas, kuriam reikia kietųjų kviečių miltų. Tešlą išminkykite su vištos kiaušiniu ir augaliniu aliejumi. Patiekdami gardinkite alyvuogių aliejumi ir rozmarinais. Šie naminiai itališki makaronai nenuvils!
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį. Išplakite kiaušinį iki vientisos masės. Plakdami kiaušinį įberkite druskos pagal skonį.
Žingsnis 2
Į išplaktą kiaušinį suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus. Geriausiai tinka alyvuogių aliejus. Kruopščiai išminkykite tirštą tešlą.
Žingsnis 3
Pabarstykite darbo paviršių miltais. Tešlą plonai iškočiokite ant darbinio paviršiaus. Perlenkite tešlą per pusę ir pabarstykite tešlos išorę ir vidų miltais. Dar kartą perlenkite tešlą per pusę.
Žingsnis 4
Atsargiai supjaustykite tešlą vienodomis 1 cm storio juostelėmis.
Žingsnis 5
Naminius fettuccini virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, 5-7 minutes.
Kategorijos