Naminiai fettuccini pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Naminiai fettuccini

Skanių itališkų makaronų dabar galite pasigaminti patys namuose! Šį patiekalą XX a. pradžioje išrado Romos restorano savininkas Alfredo De Lelio. Jis išrado fettuccini specialiai savo žmonai. Naminiai fettuccini yra paprastas patiekalas, kuriam reikia kietųjų kviečių miltų. Tešlą išminkykite su vištos kiaušiniu ir augaliniu aliejumi. Patiekdami gardinkite alyvuogių aliejumi ir rozmarinais. Šie naminiai itališki makaronai nenuvils!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
338 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai fettuccini Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį. Išplakite kiaušinį iki vientisos masės. Plakdami kiaušinį įberkite druskos pagal skonį.

Žingsnis 2

Naminiai fettuccini Žingsnis 2
Į išplaktą kiaušinį suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus. Geriausiai tinka alyvuogių aliejus. Kruopščiai išminkykite tirštą tešlą.

Žingsnis 3

Naminiai fettuccini Žingsnis 3
Pabarstykite darbo paviršių miltais. Tešlą plonai iškočiokite ant darbinio paviršiaus. Perlenkite tešlą per pusę ir pabarstykite tešlos išorę ir vidų miltais. Dar kartą perlenkite tešlą per pusę.

Žingsnis 4

Naminiai fettuccini Žingsnis 4
Atsargiai supjaustykite tešlą vienodomis 1 cm storio juostelėmis.

Žingsnis 5

Naminiai fettuccini Žingsnis 5
Naminius fettuccini virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos