Publikavimo data: 2024-05-19
Naminiai grikiai su kalmarais
Kalmarai tapo neatsiejama jūros gėrybių mėgėjų raciono dalimi. Norint paįvairinti patiekalą, galima pasigaminti gardžių grikių su kalmarais ir daržovėmis. Tai labai apetitiškas ir naudingų medžiagų kupinas patiekalas. Jis puikiai tiks lengvai vakarienei ir neužims daug laiko.
Žingsnis 1
Grikius išvirkite lengvai pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Morkas supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Virkite 4 minutes, tada sudėkite smulkintą česnaką.
Žingsnis 3
Tada sudėkite grikius ir kalmarus, įberkite druskos ir pipirų. Taip pat įberkite smulkiai supjaustytų žolelių. Gerai išmaišykite. Troškinkite apie dvi minutes, nes kalmarai gali tapti guminiai.
Kategorijos