Publikavimo data: 2025-08-17
Naminiai imbieriniai sausainiai su cinamonu
Naminiai imbieriniai sausainiai su cinamonu yra gana lengvai pagaminamas desertas, nes jam paruošti nereikia daug laiko. Net klasikinis sausainių variantas be jokių priedų yra puikus saldus patiekalas prie kavos ar arbatos puodelio. Paruoštus sausainius galima ilgai laikyti. Sausainiai su imbieru ir cinamonu gaunasi labai kvapnūs, nes imbiero skonis kartu su cinamonu atsiskleidžia dar ryškiau. Traškūs sausainiai ištirpsta burnoje, palikdami tik lengvą cinamono poskonį.
Žingsnis 1
Ištirpintą sviestą supilkite į dubenį su persijotais miltais, tada suberkite mielių mišinį ir smulkintą imbierą. Viską gerai išmaišykite. Įmaišykite cukrų ir džiovintą imbierą.
Žingsnis 2
Ištepkite stalą saldžiuoju mišiniu, išklokite tešlą ir sukite ją rankomis, kol cukraus mišinys padengs ją iš visų pusių. Supjaustykite mažais gabalėliais ir kiekvieną sausainį aptepkite imbiero mišiniu. Dėkite sausainius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir siųskite į 180 °C temperatūros orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos