Publikavimo data: 2024-03-28
Naminiai kakavos sausainiai
Naminiai sausainiai turi daug privalumų, palyginti su parduotuvėje pirktais kepiniais: žinote tikslią sudėtį, galite ją keisti ir kontroliuoti priedus. Sausainiai su kakava pasižymi švelniu šokolado aromatu, trapia tekstūra ir nuostabiu skoniu. Jei norite, į receptą galite įdėti kitų mėgstamų prieskonių, pavyzdžiui, cinamono ar šafrano.
Žingsnis 1
Persijokite miltus į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į miltus suberkite kakavą.
Žingsnis 3
Suberkite cukrų.
Žingsnis 4
Į sausus ingredientus suberkite kepimo miltelius.
Žingsnis 5
Sviestą supjaustykite gabalėliais ir suberkite į sausus ingredientus.
Žingsnis 6
Atskirame dubenyje suplakite vištienos kiaušinius.
Žingsnis 7
Įtrinkite sausus ingredientus su sviestu į trupinius.
Žingsnis 8
Supilkite plaktus kiaušinius į sausus ingredientus.
Žingsnis 9
Užminkykite tirštą tešlą ir palikite ją valandą pastovėti šaldytuve.
Žingsnis 10
Padalykite tešlą, suformuokite sausainius ir dėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Žingsnis 11
Kepkite sausainius 8-10 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 12
Leiskite sausainiams šiek tiek atvėsti ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos