Naminiai kupatai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai kupatai

Naminiai kupatai - gruziniškas patiekalas, kurio forma - dešrelės su traškia plutele, o iš kiaulienos ir jautienos jos būna dar sultingesnės ir skanesnės. Puikus priedas prie bet kokio garnyro. Jos ruošiamos labai paprastai, o gaunasi sultingos ir aromatingos.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai kupatai Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais gabalėliais, jei kiauliena turi riebalų, susmulkinkite juos blenderiu. Jautieną sumalkite mėsmale ir visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje. Sudėkite visus paruoštus prieskonius, druską ir cukrų.

Žingsnis 2

Naminiai kupatai Žingsnis 2
Paimkite nuplautas žarnas ir šaukštu pripildykite jas paruošto mišinio, padarykite maždaug 18 cm ilgio dešreles.

Žingsnis 3

Naminiai kupatai Žingsnis 3
Svogūną nulupkite ir stambiai supjaustykite. Į keptuvę įpilkite vandens, sudėkite svogūną, lauro lapą ir sudėkite kupatus. Prieš sudėdami kupatus, kiekvieną jų 10-15 kartų pradurkite dantų krapštuku. Kiekvieną pusę troškinkite po 10 minučių. Išimkite kupatus iš keptuvės, kad atvėstų. Po to kepkite kupatus keptuvėje aliejuje, kol paruduos. Naminės kupatos paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
bulvių vakarienė, receptų knyga, be įprastų alergenų, Kupaty, jūsų receptai, bulvių patiekalai, bulvių sezonas, vakarienė, pietūs, per 30 minučių, paprastai, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos