Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai labai skanūs chebureks
Mano šeima labai mėgsta čeburekus, todėl juos su meile gaminu pati.
Žingsnis 1
Choux tešlai į puodą supilkite 80-90 laipsnių temperatūros verdantį vandenį, įpilkite 3 šaukštus saulėgrąžų aliejaus, 2 šaukštus druskos, cukrų, miltus.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Pirmiausia šaukštu išmaišykite tešlą keptuvėje.
Žingsnis 4
Tada perkelkite tešlą ant stalo ir toliau gerai išminkykite, pridėdami miltų.
Žingsnis 5
Kai tešla nelimpa prie rankų, ji jau paruošta. Padėkite ją į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 6
Išimkite tešlą iš šaldytuvo. Paruoškite faršą: į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų ir smulkia tarka sutarkuotą svogūną.
Žingsnis 7
Į maltą mėsą supilkite šaltą vandenį.
Žingsnis 8
Įdarą gerai išmaišykite. Padalykite tešlą į 9 dalis.
Žingsnis 9
Vieną tešlos gabalėlį plonai iškočiokite, kad gautųsi lygus apskritimas. Likusią tešlos dalį iškočiokite lėkšte, kad gautųsi apskritimas.
Žingsnis 10
Paruoštas tešlos apskritimas turėtų atrodyti taip, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 11
Ant vienos pusės tešlos užtepkite įdarą.
Žingsnis 12
Suformuokite cheburek. Kraštus gerai suspauskite šakute.
Žingsnis 13
Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Žingsnis 14
kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos