Naminiai lašišų kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Naminiai lašišų kotletai

Iš polockų galima pagaminti gardžius ir sultingus žuvies kotletus. 100 gramų šios žuvies yra tik 1 gramas riebalų. Dėl šios priežasties daugelis žmonių atsisako gaminti kotletus iš jos. Teigiama, kad patiekalas būna sausas ir blankus. Tačiau ne pagal šį receptą. Pagaminti švelnius ir labai maistingus pjausnius su traškia plutele nėra sudėtinga. Svarbiausia pasirinkti šviežią žuvį arba paruoštą šaldytą filė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai lašišų kotletai Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Kepkite svogūnus aliejuje, kol lengvai apskrus. Perkelkite į atskirą dubenį ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Naminiai lašišų kotletai Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Per mėsmalę sumalkite mėtas kartu su batonu, kepintais svogūnais, sviestu. Druska, pipirai. Įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą. Kruopščiai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Žingsnis 3

Naminiai lašišų kotletai Žingsnis 3
Paruoškite žuvies kotletus iš lašišų. Iš maltos mėsos pagaminkite kotletus. Apvoliokite džiūvėsėliuose. Dėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos