Publikavimo data: 2024-06-24
Naminiai lašišų kotletai
Iš polockų galima pagaminti gardžius ir sultingus žuvies kotletus. 100 gramų šios žuvies yra tik 1 gramas riebalų. Dėl šios priežasties daugelis žmonių atsisako gaminti kotletus iš jos. Teigiama, kad patiekalas būna sausas ir blankus. Tačiau ne pagal šį receptą. Pagaminti švelnius ir labai maistingus pjausnius su traškia plutele nėra sudėtinga. Svarbiausia pasirinkti šviežią žuvį arba paruoštą šaldytą filė.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Kepkite svogūnus aliejuje, kol lengvai apskrus. Perkelkite į atskirą dubenį ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Per mėsmalę sumalkite mėtas kartu su batonu, kepintais svogūnais, sviestu. Druska, pipirai. Įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą. Kruopščiai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
Žingsnis 3
Paruoškite žuvies kotletus iš lašišų. Iš maltos mėsos pagaminkite kotletus. Apvoliokite džiūvėsėliuose. Dėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos