Naminiai musli pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminiai musli

Jau trejus metus pusryčiams gaminu šiuos musli. Jo skonis toks pat kaip parduotuvėje pirktų musli, bet jis mažiau kaloringas ir sudarytas tik iš natūralių ingredientų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
429 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai musli Žingsnis 1
Ilgai virtus avižinius dribsnius išmirkykite saldžiame vandenyje. 100 ml vandens ištirpinkite 70 g cukraus arba išmaišykite 50 g medaus.

Žingsnis 2

Naminiai musli Žingsnis 2
Sudėkite visus kitus ingredientus, išskyrus sultenes. Kai kurių ingredientų galite neįtraukti, tai nebus blogiau. Dėkite musli į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Maišykite kas 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Naminiai musli Žingsnis 3
Pamirkykite sultenes verdančiame vandenyje. Kepkite granolą, kol išgaruos visa drėgmė. Į sausą granolą įmaišykite garuose išvirtas sultenes.

Žingsnis 4

Naminiai musli Žingsnis 4
Išmaišykite granolą ir vėl pašaukite į orkaitę. Kepkite, kol lengvai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, vyšnių sezonas, medaus sezonas, riešutų sezonas, jūsų receptai, granola ir musli, namų receptai, receptų knyga, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos