Publikavimo data: 2025-08-18
Naminiai musli
Jau trejus metus pusryčiams gaminu šiuos musli. Jo skonis toks pat kaip parduotuvėje pirktų musli, bet jis mažiau kaloringas ir sudarytas tik iš natūralių ingredientų.
Žingsnis 1
Ilgai virtus avižinius dribsnius išmirkykite saldžiame vandenyje. 100 ml vandens ištirpinkite 70 g cukraus arba išmaišykite 50 g medaus.
Žingsnis 2
Sudėkite visus kitus ingredientus, išskyrus sultenes. Kai kurių ingredientų galite neįtraukti, tai nebus blogiau. Dėkite musli į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Maišykite kas 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Pamirkykite sultenes verdančiame vandenyje. Kepkite granolą, kol išgaruos visa drėgmė. Į sausą granolą įmaišykite garuose išvirtas sultenes.
Žingsnis 4
Išmaišykite granolą ir vėl pašaukite į orkaitę. Kepkite, kol lengvai paruduos.
Kategorijos