Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai profiteroles
Iš choux tešlos galima kepti įvairius pyragaičius su įvairiais įdarais.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti choux tešlą, piene ištirpinkite sviestą, užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies, kad būtų galima suberti miltus. Į miltus suberkite cukrų ir druską. Mišinį įmaišykite palaipsniui, tačiau svarbiausia sąlyga - nuolat maišyti.
Žingsnis 2
Įmaišę miltus, grąžinkite tešlą ant ugnies ir vėl kaitinkite.
Žingsnis 3
Išjunkite ugnį ir į tešlą įmuškite tris kiaušinius, iš karto pradėkite maišyti, kol tešla taps vientisa mase.
Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį, kepimo skardą išklokite pergamentu ir pradėkite formuoti maždaug 2 cm skersmens profiteroles. Būtinai palikite vietos tarp formelių, nes jos padvigubės. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
Kategorijos