Naminiai profiteroles pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai profiteroles

Iš choux tešlos galima kepti įvairius pyragaičius su įvairiais įdarais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai profiteroles Žingsnis 1
Norėdami paruošti choux tešlą, piene ištirpinkite sviestą, užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies, kad būtų galima suberti miltus. Į miltus suberkite cukrų ir druską. Mišinį įmaišykite palaipsniui, tačiau svarbiausia sąlyga - nuolat maišyti.

Žingsnis 2

Naminiai profiteroles Žingsnis 2
Įmaišę miltus, grąžinkite tešlą ant ugnies ir vėl kaitinkite.

Žingsnis 3

Naminiai profiteroles Žingsnis 3
Išjunkite ugnį ir į tešlą įmuškite tris kiaušinius, iš karto pradėkite maišyti, kol tešla taps vientisa mase.

Žingsnis 4

Naminiai profiteroles Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį, kepimo skardą išklokite pergamentu ir pradėkite formuoti maždaug 2 cm skersmens profiteroles. Būtinai palikite vietos tarp formelių, nes jos padvigubės. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas orkaitėje, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandis, pyragai, šokoladas, kremai, kakavos desertai, profiteroles, receptų knyga, kondensuotas pieno kremas, kakavos kepimas, kepimas su kiaušiniais

Kategorijos