Profiteroles pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Profiteroles

Kadaise maži prancūziški kremo pyragėliai buvo dovanojami kaip padėka ir komplimentas. Šiandien galite mėgautis profiteroles nesirūpindami savo figūra. Pateikiame pagrindinį pyragaičių receptą, o įdarą galite pasirinkti patys, pavyzdžiui, tai gali būti saldus kremas, pikantiškas padažas arba raudonieji ikrai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Profiteroles Žingsnis 1
Sumaišykite sviestą su vandeniu arba pienu ir ištirpinkite - užvirkite puode ant silpnos ugnies. Nuimkite nuo viryklės, suberkite cukrų ir druską ir maišykite, kol ištirps.

Žingsnis 2

Profiteroles Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti tvirta ir išlaikyti formą. Leiskite tešlai atvėsti.

Žingsnis 3

Profiteroles Žingsnis 3
Palaipsniui įmaišykite kiaušinius, kol tešla taps blizgi ir elastinga. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 4

Profiteroles Žingsnis 4
Tešlą įdėkite į tešlos įmautę (galite naudoti tvirtą celofaninį maišelį ir nupjauti jo kampą). Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išspauskite tešlą, kad suformuotumėte profiteroles. Atkreipkite dėmesį, kad orkaitėje jie padidės 2-3 kartus.

Žingsnis 5

Profiteroles Žingsnis 5
Kepkite pyragėlius 200 ℃ orkaitėje 20 minučių, tada sumažinkite kaitrą iki 160 ℃ ir kepkite pyragėlius dar 10-15 minučių.

Žingsnis 6

Profiteroles Žingsnis 6
Išimkite pyragėlius iš orkaitės ir leiskite jiems atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos