Profiterolės su ikrų kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Profiterolės su ikrų kremu

Erdvūs profiteroles su švelniu ikrų kremo įdaru ir papuoš jūsų šventinį stalą, ir taps puikiu užkandžiu kasdieniams pietums ar vakarienei. Choux tešlą labai lengva ir greita paruošti, ji reikalauja minimalių pastangų, o užkandis gaunasi traškus, kvapnus ir labai skanus. Įdarą galima gaminti visiškai bet kaip. Išbandykite, eksperimentuokite, mėgaukitės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 1
Sviestą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į puodą, supilkite vandenį ir pastatykite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 2
Išmaišykite, kad sviestas visiškai ištirptų.

Žingsnis 3

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 3
Suberkite cukrų, druską ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 4
Iš karto suberkite visus persijotus miltus ir pradėkite intensyviai minkyti tešlą, berdami miltus.

Žingsnis 5

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 5
Tešla turi būti visiškai vientisa, be miltų gumulėlių. Palikite tešlą atvėsti maždaug 10 minučių.

Žingsnis 6

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 6
Kiaušinius į šiek tiek atvėsusią tešlą pradėkite įmušinėti po vieną: įmuškite vieną, išmaišykite iki vientisos masės, tada įmuškite kitą.

Žingsnis 7

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 7
Paruoštą tešlą perkelkite į kepimo maišelį arba tvirtą celofaninį maišelį su nupjautu galu ir sudėkite gniužulėliais ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 8

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 8
Dėkite pyragėlius 15 minučių į 200 °C įkaitintą orkaitę, tada sumažinkite temperatūrą iki 160-170 °C ir kepkite dar apie 15 minučių (priklauso nuo pyragėlių dydžio ir orkaitės talpos).

Žingsnis 9

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 9
Išimkite iš orkaitės parudavusius profiteroles, palikite 3-4 minutes pastovėti ant kepimo skardos ir perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.

Žingsnis 10

Profiterolės su ikrų kremu Žingsnis 10
Atvėsusias profiteroles perpjaukite per pusę ir ant dugno užtepkite ikrų kremo. Viršų uždenkite nupjauta viršutine kepurėle.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos