Naminiai rožinės lašišos ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminiai rožinės lašišos ikrai

Paprasčiausias rausvosios lašišos sūdymo receptas.
Gaminimo laikas
730 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
26 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai rožinės lašišos ikrai Žingsnis 1
Norėdami pašalinti plėvelę nuo rausvosios lašišos, į puodą įpilkite du puodelius vandens su 1 arbatiniu šaukšteliu druskos, vandenį pašildykite iki 50 laipsnių Celsijaus. Nuimkite nuo ugnies ir 30 sekundžių nuleiskite ikrus. Ikrus išimkite ir nuimkite plėvelę.

Žingsnis 2

Naminiai rožinės lašišos ikrai Žingsnis 2
Nuvalę visą plėvelę, ikrus išsklaidykite ant rankšluosčio ir dar kartą gerai nušveiskite likusią plėvelę.

Žingsnis 3

Naminiai rožinės lašišos ikrai Žingsnis 3
Į stiklainį su dangteliu įberkite druskos ir cukraus, įpilkite 100 ml vandens ir sudėkite ikrus. Palikite 12 valandų. Po 12 valandų ikrus sudėkite į koštuvą, nusausinkite visą skysčio perteklių, supilkite aliejų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos