Naminiai sausainiai "Grybai ir riešutai" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Naminiai sausainiai "Grybai ir riešutai"

Riešutų formos sausainiai yra mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų skanėstas. Šio sausainio viduje yra kondensuoto pieno, kuris suteikia sausainiui ryškų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
358 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai sausainiai "Grybai ir riešutai" Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Kiaušinius išplakite su cukrumi, tada įmaišykite druską, vaniliną ir grietinę. Suberkite sodą su actu, suplakite ir sudėkite sviestą, tada suberkite miltus ir išmaišykite. Palikite tešlą 15 minučių.

Žingsnis 2

Naminiai sausainiai "Grybai ir riešutai" Žingsnis 2
Dabar galite pradėti kepti grybus ir riešutus. Įkaitinkite formeles iš abiejų pusių, patepkite jas augaliniu aliejumi. Arbatiniu šaukšteliu dėkite tešlą į formeles, užpildydami formelių įdubimus iki kraštų, tada uždenkite antrąja formelių dalimi ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kepkite po keturias minutes iš kiekvienos pusės, tada išimkite sausainius iš formos. Kiekvieną kartą formą patepkite sviestu, po to leiskite grybams ir riešutams atvėsti.

Žingsnis 3

Naminiai sausainiai "Grybai ir riešutai" Žingsnis 3
Tuo tarpu iškepkite varškę. Sviestą, grietinę, cukrų ir kakavą sudėkite į puodą. Pastatykite ant garų vonelės ir išmaišykite. Nuimkite puodą ir įmaišykite juodąjį šokoladą, kol jis ištirps. Šiek tiek atvėsinkite. Grybų kepurėles panardinkite į fondantą ir leiskite išdžiūti. Kondensuotą pieną sumaišykite su riešutais. Kai graikinių riešutų puselės atvės, vieną jų aptepkite kondensuotu pienu ir sumaišykite su kita pusele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos