Publikavimo data: 2024-06-15
Naminiai sausainiai su obuoliais
Pirmą kartą sausainiai paminėti XVII a. pr. m. e. Tuo metu Persijoje pirmą kartą buvo pradėti gaminti cukriniai sausainiai. O Europoje konditerijos parduotuvės su cukriniais sausainiais atsirado tik XV a., nuo tada maži vafliai pradėti pardavinėti Paryžiuje.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su druska. Toliau maišydami sudėkite vanilinį ir paprastąjį cukrų. Palaipsniui suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite maišytuvu.
Žingsnis 2
Sudėkite obuolius į tešlą ir gerai išmaišykite. Suberkite likusius miltus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Šaukštu iškočiokite tešlą, darydami atstumus vienas nuo kito. Kepkite sausainius 15 minučių iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos