Naminiai sausainiai su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminiai sausainiai su obuoliais

Pirmą kartą sausainiai paminėti XVII a. pr. m. e. Tuo metu Persijoje pirmą kartą buvo pradėti gaminti cukriniai sausainiai. O Europoje konditerijos parduotuvės su cukriniais sausainiais atsirado tik XV a., nuo tada maži vafliai pradėti pardavinėti Paryžiuje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai sausainiai su obuoliais Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su druska. Toliau maišydami sudėkite vanilinį ir paprastąjį cukrų. Palaipsniui suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite maišytuvu.

Žingsnis 2

Naminiai sausainiai su obuoliais Žingsnis 2
Sudėkite obuolius į tešlą ir gerai išmaišykite. Suberkite likusius miltus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminiai sausainiai su obuoliais Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Šaukštu iškočiokite tešlą, darydami atstumus vienas nuo kito. Kepkite sausainius 15 minučių iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos