Naminiai sausainiai su uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Naminiai sausainiai su uogiene

Naminiai sausainiai su uogiene yra labai švelnūs ir skanūs. Šių sausainių privalumai - smėlėta trapi tešla ir traški rudumo plutelė. Šie sausainiai puikiai tinka prie arbatos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
376 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
59 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai sausainiai su uogiene Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite margariną, cukrų ir kiaušinius, tada supilkite miltus, druską ir sodą. Išminkykite tešlą ir padalykite ją į lygias dalis. Dalį tešlos iškočiokite ant kepimo skardos dugno ir užtepkite sluoksnį uogienės, tada 2 tešlos dalis sutarkuokite stambia tarka, kad padengtų visą įdarą. Šaukite sausainius į orkaitę 30 minučių ir kepkite vidutinėje temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos