Naminiai sluoksniuotos tešlos sausainiai "Napoleono pirštai" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Naminiai sluoksniuotos tešlos sausainiai "Napoleono pirštai"

Kartais norisi valgyti pyragą "Napoleonas", bet jį kepti užtrunka ilgai, sunku iškepti ir apskritai nesinori jo valgyti. Vietoj jo galite pasigaminti mini versiją, kuri nesiskiria nuo jo nei skoniu, nei aromatu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
393 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai sluoksniuotos tešlos sausainiai "Napoleono pirštai" Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Supjaustykite tešlą 3 cm ilgio juostelėmis ir sudėkite jas ant kepimo skardos. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite tešlą, kol ji taps auksinė. Po to tešlą išimkite iš orkaitės ir palikite šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 2

Naminiai sluoksniuotos tešlos sausainiai "Napoleono pirštai" Žingsnis 2
Supilkite kondensuotą pieną į dubenį, sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir viską suplakite mikseriu. Sudėkite sausainius į kubelį ir virtuviniu plaktuvu padarykite trupinius. Tada kiekvieną "pirštą" pamirkykite kondensuotame piene ir pamerkite į trupinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos