Publikavimo data: 2024-06-16
Naminiai sluoksniuotos tešlos sausainiai "Napoleono pirštai"
Kartais norisi valgyti pyragą "Napoleonas", bet jį kepti užtrunka ilgai, sunku iškepti ir apskritai nesinori jo valgyti. Vietoj jo galite pasigaminti mini versiją, kuri nesiskiria nuo jo nei skoniu, nei aromatu.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Supjaustykite tešlą 3 cm ilgio juostelėmis ir sudėkite jas ant kepimo skardos. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite tešlą, kol ji taps auksinė. Po to tešlą išimkite iš orkaitės ir palikite šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 2
Supilkite kondensuotą pieną į dubenį, sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir viską suplakite mikseriu. Sudėkite sausainius į kubelį ir virtuviniu plaktuvu padarykite trupinius. Tada kiekvieną "pirštą" pamirkykite kondensuotame piene ir pamerkite į trupinius.
Kategorijos