Publikavimo data: 2025-08-19
Naminiai šokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai pastaruoju metu tapo labai populiarūs. Kavinėse, restoranuose ir kitose vietose užsakomos didžiulės jų porcijos. Tačiau kam juos užsisakinėti restoranuose, jei galite pasigaminti namuose pagal mūsų receptą.
Žingsnis 1
Sudėkite birias sausas medžiagas (išskyrus cukrų ir vanilę) į dubenį ir išmaišykite. Ištirpinkite šokoladą. Sviestą ir cukrų suplakite mikseriu. Sudėkite kiaušinių trynius, ištirpintą šokoladą, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Palaipsniui atskiromis dalimis, nuolat maišydami, supilkite miltų mišinį ir pieną. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus iki putų. Atsargiai sudėkite juos į šokolado mišinį, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite ją iki 175 °C temperatūros. Tada patepkite formeles sviestu ir pripildykite tešlos. Formeles su keksiukais 20 minučių pašaukite į orkaitę. Paruošti keksiukai turi visiškai atvėsti prieš uždedant kremo dangtelius.
Kategorijos