Naminiai traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai traškučiai

Šiandien papasakosiu apie vieną gerą receptą. Naminiai traškučiai yra daug skanesni už parduotuvinius ir mažiau kenksmingi organizmui. Juos paruošti nėra sudėtinga.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
531 kcal.
Riebalai
57 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai traškučiai Žingsnis 1
Nulupkite bulves.

Žingsnis 2

Naminiai traškučiai Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais žiedais (geriausia specialia daržovių pjaustykle).

Žingsnis 3

Naminiai traškučiai Žingsnis 3
Jis turėtų būti maždaug toks, kaip nuotraukoje.

Žingsnis 4

Naminiai traškučiai Žingsnis 4
Nusausinkite visus bulvių žiedus. Tam galite naudoti paprastus rankšluosčius.

Žingsnis 5

Naminiai traškučiai Žingsnis 5
Ant viryklės pastatykite kubilą ir supilkite pusę butelio aliejaus, kaitinkite apie 25-30 minučių. Į jį atsargiai nuleiskite bulvių žiedus.

Žingsnis 6

Naminiai traškučiai Žingsnis 6
Kepkite 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos. Išimkite visus traškučius ir sudėkite ant rankšluosčio, kad apdžiūtų. Uždenkite kitu ir palikite 10 minučių, kad susigertų visas aliejaus perteklius.

Žingsnis 7

Naminiai traškučiai Žingsnis 7
Įdėkite apynių-sunelių. Supilkite į gilią lėkštę, uždenkite antrąja lėkšte ir šiek tiek pakratykite, kad prieskoniai gerai įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos