Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai traškučiai
Šiandien papasakosiu apie vieną gerą receptą. Naminiai traškučiai yra daug skanesni už parduotuvinius ir mažiau kenksmingi organizmui. Juos paruošti nėra sudėtinga.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais žiedais (geriausia specialia daržovių pjaustykle).
Žingsnis 3
Jis turėtų būti maždaug toks, kaip nuotraukoje.
Žingsnis 4
Nusausinkite visus bulvių žiedus. Tam galite naudoti paprastus rankšluosčius.
Žingsnis 5
Ant viryklės pastatykite kubilą ir supilkite pusę butelio aliejaus, kaitinkite apie 25-30 minučių. Į jį atsargiai nuleiskite bulvių žiedus.
Žingsnis 6
Kepkite 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos. Išimkite visus traškučius ir sudėkite ant rankšluosčio, kad apdžiūtų. Uždenkite kitu ir palikite 10 minučių, kad susigertų visas aliejaus perteklius.
Žingsnis 7
Įdėkite apynių-sunelių. Supilkite į gilią lėkštę, uždenkite antrąja lėkšte ir šiek tiek pakratykite, kad prieskoniai gerai įsigertų.
Kategorijos