Publikavimo data: 2025-08-18
Naminiai uogų kremo keksiukai
Kepiniai yra tradicinis amerikietiškas desertas. Tai purus, puresnis ir erdvesnis pyragas nei keksiukai ar keksiukai, kuris puošiamas kremo kepurėle. Kremas gali būti bet kokios spalvos. Šių desertų dydis prilygsta nedideliam kavos puodeliui. Iš čia ir patiekalo pavadinimas: "cup" anglų kalba reiškia puodelį. Vietoj aviečių galite naudoti kitas uogas ar vaisius pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purios vientisos masės. Į mišinį supilkite augalinį aliejų, sudėkite grietinę, išmaišykite.
Žingsnis 2
Į kiaušinių masę supilkite miltus, suberkite kepimo miltelius ir atsargiai išmaišykite. Palikite tešlą trumpam, maždaug dešimčiai minučių, pailsėti.
Žingsnis 3
Tešlą sudėkite į šiek tiek sviestu pateptas formas. Kepkite desertą 160 °C temperatūroje 20 minučių.
Žingsnis 4
Toliau ruoškite kremą. Suminkštintą sviestą sumaišykite su cukraus pudra. Sudėkite šaltą varškę, išmaišykite, tada suberkite avietes ir dar kartą išplakite iki vientisos masės rankomis arba mikseriu. Atvėsusius keksiukus papuoškite kremu ir nesmulkintomis uogomis.
Kategorijos