Publikavimo data: 2024-05-12
Naminiai varškės sūrio sausainiai su žąsiena
Žingsnis 1
Paruoškite tešlos pagrindą. Persijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Šaltą sviestą supjaustykite gabalėliais. Miltus ir sviestą sumalkite į trupinius.
Žingsnis 2
Sudėkite varškę. Varškę pertrinkite per sietelį, kad būtų vientisa. Sumaišykite varškę su miltais ir sviestu. Išminkykite minkštą tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 30 minučių.
Žingsnis 3
Suformuokite sausainius. Išimkite tešlą iš šaldytuvo. Padalykite ją į 2 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite 3 mm storio sluoksniu. Formele arba puodeliu išpjaukite 10 cm apskritimus. Kiekvieną apskritimą iš vienos pusės apvoliokite cukruje ir perlenkite per pusę, kad cukrus būtų viduje. Tada dar kartą apvoliokite cukruje ir sulenkite per pusę. Trečią kartą apvoliokite trikampį cukruje. Dėkite ant kepimo skardos cukraus puse į viršų.
Žingsnis 4
Iškepkite sausainius. Žąsies šlauneles kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos