Naminiai varškės sūrio sausainiai su žąsiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Naminiai varškės sūrio sausainiai su žąsiena

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai varškės sūrio sausainiai su žąsiena Žingsnis 1
Paruoškite tešlos pagrindą. Persijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Šaltą sviestą supjaustykite gabalėliais. Miltus ir sviestą sumalkite į trupinius.

Žingsnis 2

Naminiai varškės sūrio sausainiai su žąsiena Žingsnis 2
Sudėkite varškę. Varškę pertrinkite per sietelį, kad būtų vientisa. Sumaišykite varškę su miltais ir sviestu. Išminkykite minkštą tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 30 minučių.

Žingsnis 3

Naminiai varškės sūrio sausainiai su žąsiena Žingsnis 3
Suformuokite sausainius. Išimkite tešlą iš šaldytuvo. Padalykite ją į 2 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite 3 mm storio sluoksniu. Formele arba puodeliu išpjaukite 10 cm apskritimus. Kiekvieną apskritimą iš vienos pusės apvoliokite cukruje ir perlenkite per pusę, kad cukrus būtų viduje. Tada dar kartą apvoliokite cukruje ir sulenkite per pusę. Trečią kartą apvoliokite trikampį cukruje. Dėkite ant kepimo skardos cukraus puse į viršų.

Žingsnis 4

Naminiai varškės sūrio sausainiai su žąsiena Žingsnis 4
Iškepkite sausainius. Žąsies šlauneles kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos