Publikavimo data: 2025-08-18
Naminiai zefyrai
Minimalus ingredientų kiekis, lengva paruošti.
Žingsnis 1
Želatiną 10-15 minučių mirkykite 70 mililitrų šilto vandens.
Žingsnis 2
Želatiną plakite, kol susidarys baltos putos.
Žingsnis 3
Į cukrų įpilkite 80 mililitrų verdančio vandens ir užvirinkite sirupą. Kai užvirs, atidėkite 7 minutėms, virkite maišydami.
Žingsnis 4
Tada plona srovele supilkite sirupą į plaktą želatiną ir didžiausiu greičiu plakite iki standžių viršūnių.
Žingsnis 5
Pagal skonį įmaišykite maistinių dažiklių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Naudodami konditerinį maišelį arba šaukštą dėkite mišinį ant silikoninio kilimėlio.
Žingsnis 7
Mišinys gali šiek tiek išsiskleisti, bet tai nieko blogo. Palikite zefyrus sustingti 3 valandas kambario temperatūroje.
Žingsnis 8
Paruoštus zefyrus pirmiausia apibarstykite cukraus pudra ir tik tada pjaustykite. Taip peilis mažiau prilips.
Kategorijos