Naminiai zefyrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminiai zefyrai

Minimalus ingredientų kiekis, lengva paruošti.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
60 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai zefyrai Žingsnis 1
Želatiną 10-15 minučių mirkykite 70 mililitrų šilto vandens.

Žingsnis 2

Naminiai zefyrai Žingsnis 2
Želatiną plakite, kol susidarys baltos putos.

Žingsnis 3

Naminiai zefyrai Žingsnis 3
Į cukrų įpilkite 80 mililitrų verdančio vandens ir užvirinkite sirupą. Kai užvirs, atidėkite 7 minutėms, virkite maišydami.

Žingsnis 4

Naminiai zefyrai Žingsnis 4
Tada plona srovele supilkite sirupą į plaktą želatiną ir didžiausiu greičiu plakite iki standžių viršūnių.

Žingsnis 5

Naminiai zefyrai Žingsnis 5
Pagal skonį įmaišykite maistinių dažiklių ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Naminiai zefyrai Žingsnis 6
Naudodami konditerinį maišelį arba šaukštą dėkite mišinį ant silikoninio kilimėlio.

Žingsnis 7

Naminiai zefyrai Žingsnis 7
Mišinys gali šiek tiek išsiskleisti, bet tai nieko blogo. Palikite zefyrus sustingti 3 valandas kambario temperatūroje.

Žingsnis 8

Naminiai zefyrai Žingsnis 8
Paruoštus zefyrus pirmiausia apibarstykite cukraus pudra ir tik tada pjaustykite. Taip peilis mažiau prilips.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, serbentų sezonas, obuolių sezonas, zefyrai, receptų knyga, agaro agaro desertai, agaro agaro zefyrai

Kategorijos