Publikavimo data: 2025-08-19
Naminiai zefyrai
Kartą svečiuodamasi pas draugę pamačiau, kaip ji su vaiku kepa zefyrus. Šis procesas yra ne kas kita, kaip magija! Labai įdomus užsiėmimas vaikams ir suaugusiesiems, duodantis skanių rezultatų. Deserto kaina siekia centus. Būtinai išbandykite!
Žingsnis 1
Formą, kurioje sustings zefyrai, uždenkite maistine plėvele.
Žingsnis 2
Praskieskite želatiną pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Mano atveju tirpiąją želatiną ištirpinkite 60 ml vandens vandens vonelėje.
Žingsnis 3
Atskirame puode sumaišykite cukrų su 60 ml vandens.
Žingsnis 4
Užvirinkite sirupą.
Žingsnis 5
Ištirpintą želatiną supilkite į dubenį. Maža srovele atsargiai supilkite cukraus sirupą, plakdami mikseriu mažiausiu greičiu.
Žingsnis 6
Toliau plakite saldųjį mišinį, kol jis taps baltas ir padidės.
Žingsnis 7
Perpilkite skystą zefyrą į formą ir uždenkite maistine plėvele. Įdėkite į šaldytuvą valandai.
Žingsnis 8
Sukietėjusius zefyrus peiliu supjaustykite kvadratėliais.
Žingsnis 9
Kad gabaliukai nesuliptų, gausiai pabarstykite juos cukraus pudros ir krakmolo mišiniu.
Kategorijos