Publikavimo data: 2024-04-17
Naminiai zefyrai su baltymais
Paruošti zefyrus namuose nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti. Yra daugybė šio skanėsto gaminimo receptų. Pavyzdžiui, naminiai zefyrai su baltymais. Aktyvus gaminimo procesas trunka tik 30 minučių, tačiau desertui sukietėti ir išdžiūti prireiks 24 valandų. Gaminant baltyminius zefyrus, reikia paruošti bulvių košę ir sirupą, tada juos sujungti ir suplakti į purią masę.
Žingsnis 1
Paruoškite obuolių tyrę. Supjaustytus obuolius kepkite orkaitėje 20-30 minučių. Obuolius nulupkite, įtrinkite į tyrę, suberkite cukraus pudrą ir vanilę, išmaišykite. Leiskite mišiniui atvėsti apie 1 valandą.
Žingsnis 2
Paruoškite agar-agarą. Į puodą supilkite vandenį, supilkite citrinos sultis, suberkite agarą, išmaišykite ir palikite 1 valandą.
Žingsnis 3
Paruoškite sirupą. Po valandos puodą su agaru statykite ant ugnies, beveik užvirinkite ir išjunkite ugnį. Supilkite sirupui paruoštą cukrų, nuolat maišykite, kol cukrus ištirps. Leiskite atvėsti.
Žingsnis 4
Sujunkite pagrindus. Išplakite obuolių padažą mikseriu, įmaišykite kiaušinio baltymą. Plona srovele supilkite atvėsusį sirupą, nenustokite plakti. Plakite, kol masė taps balta ir puri, ji turėtų padvigubėti.
Žingsnis 5
Paruoškite zefyrus. Šaukštu arba konditeriniu maišeliu formuokite zefyrus. Palikite džiūti 24 valandas.
Kategorijos