Publikavimo data: 2025-08-19
Naminis agar-agar marmeladas iš šaldytų uogų
Noriu pasidalyti vienu iš paprasčiausių ir skaniausių naminio marmelado receptų iš šaldytų uogų ant agar agaro. Jį labai lengva ir greita paruošti, o jis gaunasi labai skanus ir sveikas.
Žingsnis 1
Užpilkite agar-agarą kambario temperatūros vandeniu ir palikite išbrinkti 15 minučių.
Žingsnis 2
Sutrinkite uogas trintuvu, įmaišykite saldiklį (galite naudoti medų arba cukrų).
Žingsnis 3
Uogų tyrę supilkite į puodą, suberkite vandenyje išmirkytą agaro agarą. Pastatykite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami, kol atsiras burbuliukų (nevirkite iki visiško užvirimo).
Žingsnis 4
Nuimkite nuo ugnies ir supilkite į silikonines formeles. Palikite šaldytuve 1,5 valandos, kol sustings.
Kategorijos