Naminis agar-agar marmeladas iš šaldytų uogų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminis agar-agar marmeladas iš šaldytų uogų

Noriu pasidalyti vienu iš paprasčiausių ir skaniausių naminio marmelado receptų iš šaldytų uogų ant agar agaro. Jį labai lengva ir greita paruošti, o jis gaunasi labai skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
34 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Naminis agar-agar marmeladas iš šaldytų uogų Žingsnis 1
Užpilkite agar-agarą kambario temperatūros vandeniu ir palikite išbrinkti 15 minučių.

Žingsnis 2

Naminis agar-agar marmeladas iš šaldytų uogų Žingsnis 2
Sutrinkite uogas trintuvu, įmaišykite saldiklį (galite naudoti medų arba cukrų).

Žingsnis 3

Naminis agar-agar marmeladas iš šaldytų uogų Žingsnis 3
Uogų tyrę supilkite į puodą, suberkite vandenyje išmirkytą agaro agarą. Pastatykite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami, kol atsiras burbuliukų (nevirkite iki visiško užvirimo).

Žingsnis 4

Naminis agar-agar marmeladas iš šaldytų uogų Žingsnis 4
Nuimkite nuo ugnies ir supilkite į silikonines formeles. Palikite šaldytuve 1,5 valandos, kol sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos