Publikavimo data: 2025-08-18
Naminis aviečių coulis keksiukas
Keksiukas yra amerikietiškas pyragas. Keksiukai yra labai skanus patiekalas, pasižymintis didele skonių įvairove. Keksiukas, pagamintas su aviečių coulis, yra labai žavus keksiukas. Jame pajusite skonio pilnatvę. Tai labai gražus ir apetitą keliantis patiekalas.
Žingsnis 1
Avietes susmulkinkite trintuvu, pertrinkite per sietelį. Į aviečių tyrę įpilkite vandens. Pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite, kad mišinys užvirtų. Sumaišykite cukraus pudrą su krakmolu. Supilkite į tyrę ir virkite 2 minutes. Perpilkite į dubenį.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite cukrų ir kiaušinį ir išplakite iki purių putų. Į cukraus ir kiaušinių masę sudėkite šiltą sviestą ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Išminkykite tešlą. Sudėkite avietes ir išmaišykite. Supilkite tešlą į keksiukų formą ir pašaukite į 160 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Išpjaukite keksiukų šerdį ir pripildykite keksiukų kupiūra.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite cukraus pudrą ir minkštą sviestą. Plakite mikseriu iki vientisos masės. Sudėkite varškę. Plakite mikseriu iki vientisos masės. Įlašinkite kelis lašus maistinių dažų. Plakite mikseriu iki vientisos masės. Perpilkite kremą į konditerinį maišelį ir užtepkite ant kiekvieno keksiuko.
Kategorijos