Naminis garuose virtas varškės ir avižinių miltų pudingas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminis garuose virtas varškės ir avižinių miltų pudingas

Paruoštas garuose varškės ir avižinių miltų pudingas - šis varškės desertas gali būti gaminamas vietoj klasikinių varškės Velykų. Iš avižinių miltų galima pagaminti daug skanių patiekalų, įskaitant pudingą. Į pudingą taip pat dedama vanilino, kuris suteikia desertui malonų, saldų skonį.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Naminis garuose virtas varškės ir avižinių miltų pudingas Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir išplakite mikseriu. Tada sudėkite varškę ir dar kartą išsukite. Dalimis įmaišykite grietinę ir miltus.

Žingsnis 2

Naminis garuose virtas varškės ir avižinių miltų pudingas Žingsnis 2
Supilkite tešlą į garintuvo indą. Viršų patepkite grietine ir įjunkite garintuvą. Virkite 90 minučių. Tada atvėsinkite inde ir supjaustykite griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vaizdo įrašo receptas, pudingas, receptų knyga

Kategorijos