Publikavimo data: 2025-08-19
Naminis garuose virtas varškės ir avižinių miltų pudingas
Paruoštas garuose varškės ir avižinių miltų pudingas - šis varškės desertas gali būti gaminamas vietoj klasikinių varškės Velykų. Iš avižinių miltų galima pagaminti daug skanių patiekalų, įskaitant pudingą. Į pudingą taip pat dedama vanilino, kuris suteikia desertui malonų, saldų skonį.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir išplakite mikseriu. Tada sudėkite varškę ir dar kartą išsukite. Dalimis įmaišykite grietinę ir miltus.
Žingsnis 2
Supilkite tešlą į garintuvo indą. Viršų patepkite grietine ir įjunkite garintuvą. Virkite 90 minučių. Tada atvėsinkite inde ir supjaustykite griežinėliais.
Kategorijos