Publikavimo data: 2024-09-16
Naminis imbierinių pyragų glajus
Naminio meduolių apledėjimo receptas yra gana paprastas. Glaistas ne tik suteikia kepiniams patrauklią išvaizdą, bet ir ilgiau išlaiko juos šviežius. Recepte naudojamos citrinų sultys, kurios suteiks glajui blizgesio, o kartu su juo jis greičiau sukietės. Cukraus glajus yra tokio tirštumo kaip grietinė. Šis glajus gerai pasiskirsto ant meduolių paviršiaus, greitai sustingsta ir neišsitepa. Prieš dengdami glajų, naudokite sietelį, kad iš glajaus pašalintumėte oro burbuliukus.
Žingsnis 1
Toliau minkykite glajų. Vištienos baltymus ir cukraus pudrą supilkite į gilų sausą dubenį. Švelniai sumaišykite ingredientus plaktuvu. Į mišinį įmaišykite kukurūzų krakmolo, jis suteikia glaistui plastiškumo.
Žingsnis 2
Baigti rengimą. Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Atidžiai stebėkite, ar nėra gumuliukų, ir nedelsdami juos sutrupinkite. Supilkite citrinos sultis ir plakdami glajų mikseriu lėtu greičiu apie 3 min.
Kategorijos