Publikavimo data: 2024-02-04
Naminis keksiukas receptas
Keksiukai parduodami bet kurioje parduotuvėje, tačiau jei juos kepsite namuose, tiksliai žinosite, iš kokių produktų jie pagaminti. Naminių keksiukų receptas labai paprastas. Paruošimas užtruks labai nedaug laiko, o rezultatas jus tikrai nudžiugins. Jei žingsnis po žingsnio laikysitės recepto, gausite skanius ir erdvius kepinius. Svarbiausia naudoti šviežius ingredientus. Dabar, kai jau žinote, kaip pasigaminti keksiukus namuose, galite užkaisti virdulį ir mėgautis rezultatu.
Žingsnis 1
Visus produktus paruoškite iš anksto, kad ruošiant maistą jie būtų kambario temperatūros. Saldainius 5 min. užpilkite verdančiu vandeniu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti tešlą. Sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų išsukite iki purios masės. Sudėkite kiaušinius ir toliau plakite iki vientisos masės. norėdami pagreitinti gaminimo procesą, produktus suplakite mikseriu arba trintuvu.
Žingsnis 3
Miltus, druską ir kepimo miltelius suberkite į atskirą dubenį ir sumaišykite. Miltų mišinį nedidelėmis porcijomis supilkite į kiaušinių mišinį ir gerai išmaišykite. Gauta masė turėtų būti tirštos grietinės konsistencijos. Pačioje pabaigoje įmaišykite sultenes ir išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Iškepkite keksiukus. Šaukštu sukrėskite tešlą į formeles ir užpildykite jas iki pusės. Kepkite apie 35 minutes. Kai keksiukai bus paruošti, leiskite jiems 10 minučių atvėsti, tada išimkite iš formelių ir patiekite. Keksiukų paruošimą patikrinkite mediniu pagaliuku - jei ant jo neliks žalios tešlos, kepiniai jau paruošti.
Žingsnis 5
Keksiukus papuoškite cukraus pudra.
Kategorijos