Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu

Minkštas, kvapnus, medumi kvepiantis pyragas. Daugeliui iš mūsų naminis medaus pyragas yra vaikystės patiekalas. Šis receptas skiriasi nuo klasikinio, tačiau yra paprastesnis ir įdomiau atliekamas, o tortui paruošti reikia tų pačių paprastų ir nebrangių produktų, kurių galima rasti bet kurioje parduotuvėje. Sviestą galima pakeisti margarinu.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
330 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.53/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 1
Į puodą sudėkite sviestą, suberkite 1 puodelį cukraus ir medų. Nuolat maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol užvirs.

Žingsnis 2

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 2
Kai skystis užvirs, į jį įberkite arbatinį šaukštelį valgomosios sodos. Skystis tuoj pat pradės šnypšti ir burbuliuoti. Labai trumpai, 10 sekundžių, stipriai pamaišykite, tada nukelkite nuo ugnies. Visa masė taps putų konsistencijos.

Žingsnis 3

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 3
Palaukite, kol keptuvės turinys atvės. Norint pagreitinti procesą, keptuvę su mišiniu galima įdėti į indą su šaltu vandeniu. norint pagreitinti procesą, keptuvę su mišiniu galima įdėti į indą su šaltu vandeniu. norint pagreitinti procesą, keptuvę su mišiniu galima įdėti į indą su šaltu vandeniu. norint pagreitinti procesą, keptuvę su mišiniu galima įdėti į indą su šaltu vandeniu. Mišinys taps klampus, labai aromatingas ir panašus į karamelę.

Žingsnis 4

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 4
Kai mišinys atvės, po vieną įmaišykite kiaušinius. Į mišinį suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Gausite klampią, tirštą tešlą.

Žingsnis 5

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 5
Paimkite kepimo skardą, išklokite ją kepimo popieriumi arba nelimpančiu kepimo kilimėliu. Tešlą tolygiai paskirstykite ant kepimo skardos.

Žingsnis 6

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir trumpai, 10-12 minučių, kepkite tešlą. Paruoštą tešlą perpjaukite per pusę, tada dar kartą perpjaukite pusiau. Tą patį padarykite ir su kita puse. Iš viso turėtumėte turėti keturis pradinio pyrago ketvirčius.

Žingsnis 7

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 7
Toliau ruoškite grietinės kremą. Išplakite grietinę su cukrumi mikseriu arba plaktuvu iki vientisos masės. Atvėsusius pyragaičius sudėkite vieną ant kito, apipjaustykite kraštus, kad jie būtų lygūs ir vienodi. Apkarpas sutrinkite į smulkius trupinius, kad gautumėte pabarstukų.

Žingsnis 8

Naminis medaus pyragas su sviestiniu kremu Žingsnis 8
Sudėkite tortą aptepdami jį kremu. Ant viršaus tolygiai pabarstykite trupinius. Geriau, jei tortas porą valandų pastovės šaldytuve, kad įsigertų kremas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos