Publikavimo data: 2024-06-22
Naminis Oreo
Naminiai "Oreo" - tai visų mėgstamiausių sausainių receptas. Iš sviestinės tešlos, kiaušinių, miltų, miltų, pieno, kakavos, cukraus ir vanilinio cukraus galima paruošti traškius, malonaus šokolado skonio sausainius. Šiuos sausainius malonu valgyti su šiltu pienu šeimos aplinkoje.
Žingsnis 1
Miltus supilkite į gilų dubenį. Į miltus suberkite kakavą, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą. Paimkite 90 g ištirpinto sviesto. Sumaišykite sviestą su cukrumi. Kiaušinį išplakite mikseriu ir įmaišykite į sviestą su cukrumi. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į miltų ir kakavos mišinį supilkite ištirpintą sviestą ir kiaušinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės, kad nesusidarytų gumuliukų. Išminkykite mišinį į tešlą.
Žingsnis 4
Paimkite likusį sviestą ir sumaišykite jį su cukraus pudra bei vaniliniu cukrumi. Mišinį suplakite mikseriu. Gautą kremą perkelkite į konditerinį maišelį. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į 2 dalis ir iškočiokite ant maistinės plėvelės į tolygų sluoksnį. Palikite šaldytuve 30 minučių.
Žingsnis 6
Naudodami stiklinę suformuokite tešlą į apskritimus. Dėkite ant kepimo popieriaus. Siųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių. Iškepus orkaitėje, vieną biskvitą aptepkite kremu ir uždenkite kitu. Tą patį padarykite su visais kitais sausainiais.
Kategorijos