Naminis Pančo pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminis Pančo pyragas

Būtinai paruoškite šį nuostabų pyragą bet kuriai šventei ar tiesiog arbatos vakarėliui. Jūsų artimieji tikrai jį įvertins. Jį greitai ir lengvai paruošite, o suvalgysite per kelias minutes.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis Pančo pyragas Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite sausainius. Iš anksto persijokite miltus ir įberkite į juos pakelį kepimo miltelių. Atskirkite baltymus nuo trynių ir išplakite su stikline cukraus iki standžių baltų viršūnių. Po to į gautą masę įmaišykite trynius. Gerai išplakame ir įmaišome 3 valgomuosius šaukštus grietinės. Tada gautą masę atsargiai išmaišykite mentele. Biskvitą kepkite 40 minučių 180 °C temperatūroje. Iškepusį sausainį patikrinkite mediniu iešmeliu.

Žingsnis 2

Paruoškite grietinėlę. Išplakite grietinę su cukrumi (kuo riebesnė grietinė, tuo geriau).

Žingsnis 3

Naminis Pančo pyragas Žingsnis 3
Toliau atlikite surinkimo darbus. Biskvitą supjaustykite kubeliais arba tiesiog padalykite į kelis pyragus. Uždėkite pirmąjį biskvito sluoksnį, sudėkite konservuotus ananasus arba persikus, šiek tiek riešutų ir grietinėlės.

Žingsnis 4

Naminis Pančo pyragas Žingsnis 4
Pabaigoje tortą papuoškite šokolado lašais. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir sudėkite į jį sviestą, išmaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos