Publikavimo data: 2024-06-22
Naminis Pančo pyragas
Būtinai paruoškite šį nuostabų pyragą bet kuriai šventei ar tiesiog arbatos vakarėliui. Jūsų artimieji tikrai jį įvertins. Jį greitai ir lengvai paruošite, o suvalgysite per kelias minutes.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite sausainius. Iš anksto persijokite miltus ir įberkite į juos pakelį kepimo miltelių. Atskirkite baltymus nuo trynių ir išplakite su stikline cukraus iki standžių baltų viršūnių. Po to į gautą masę įmaišykite trynius. Gerai išplakame ir įmaišome 3 valgomuosius šaukštus grietinės. Tada gautą masę atsargiai išmaišykite mentele. Biskvitą kepkite 40 minučių 180 °C temperatūroje. Iškepusį sausainį patikrinkite mediniu iešmeliu.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Išplakite grietinę su cukrumi (kuo riebesnė grietinė, tuo geriau).
Žingsnis 3
Toliau atlikite surinkimo darbus. Biskvitą supjaustykite kubeliais arba tiesiog padalykite į kelis pyragus. Uždėkite pirmąjį biskvito sluoksnį, sudėkite konservuotus ananasus arba persikus, šiek tiek riešutų ir grietinėlės.
Žingsnis 4
Pabaigoje tortą papuoškite šokolado lašais. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir sudėkite į jį sviestą, išmaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos