Naminis Pančo pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminis Pančo pyragas

Būtinai paruoškite šį nuostabų pyragą bet kuriai šventei ar tiesiog arbatos vakarėliui. Jūsų artimieji tikrai jį įvertins. Jį greitai ir lengvai paruošite, o suvalgysite per kelias minutes.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Naminis Pančo pyragas Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite sausainius. Iš anksto persijokite miltus ir įberkite į juos pakelį kepimo miltelių. Atskirkite baltymus nuo trynių ir išplakite su stikline cukraus iki standžių baltų viršūnių. Po to į gautą masę įmaišykite trynius. Gerai išplakame ir įmaišome 3 valgomuosius šaukštus grietinės. Tada gautą masę atsargiai išmaišykite mentele. Biskvitą kepkite 40 minučių 180 °C temperatūroje. Iškepusį sausainį patikrinkite mediniu iešmeliu.

Žingsnis 2

Paruoškite grietinėlę. Išplakite grietinę su cukrumi (kuo riebesnė grietinė, tuo geriau).

Žingsnis 3

Naminis Pančo pyragas Žingsnis 3
Toliau atlikite surinkimo darbus. Biskvitą supjaustykite kubeliais arba tiesiog padalykite į kelis pyragus. Uždėkite pirmąjį biskvito sluoksnį, sudėkite konservuotus ananasus arba persikus, šiek tiek riešutų ir grietinėlės.

Žingsnis 4

Naminis Pančo pyragas Žingsnis 4
Pabaigoje tortą papuoškite šokolado lašais. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir sudėkite į jį sviestą, išmaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos