Naminis pesto padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminis pesto padažas

Garsųjį itališkąjį pesto padažą labai lengva pasigaminti namuose. Padažas būna labai skanus, sotus ir tinka daugeliui patiekalų. Ryškus bazilikų aromatas kartu su parmezano sūriu išties suteikia didingą skonį. Bet koks patiekalas su šiuo padažu bus gana skanus ir puikiai atrodys iš išorės.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
450 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
43 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Naminis pesto padažas Žingsnis 1
Bazilikus supjaustykite griežinėliais, kad vėliau būtų lengviau susmulkinti blenderiu. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Naminis pesto padažas Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus maišytuvu. Galite tai daryti keliais etapais, kad viskas būtų smulkiau supjaustyta. Gautą vientisą mišinį dar kartą sumaišykite. Jei mišinys sausas, įpilkite šiek tiek daugiau aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos