Publikavimo data: 2025-08-18
Naminis pesto padažas
Garsųjį itališkąjį pesto padažą labai lengva pasigaminti namuose. Padažas būna labai skanus, sotus ir tinka daugeliui patiekalų. Ryškus bazilikų aromatas kartu su parmezano sūriu išties suteikia didingą skonį. Bet koks patiekalas su šiuo padažu bus gana skanus ir puikiai atrodys iš išorės.
Žingsnis 1
Bazilikus supjaustykite griežinėliais, kad vėliau būtų lengviau susmulkinti blenderiu. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus maišytuvu. Galite tai daryti keliais etapais, kad viskas būtų smulkiau supjaustyta. Gautą vientisą mišinį dar kartą sumaišykite. Jei mišinys sausas, įpilkite šiek tiek daugiau aliejaus.
Kategorijos