Pyragas "Skruzdėlynas" be kepimo receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Pyragas "Skruzdėlynas" be kepimo receptas

Didelis hitas vėlyvojo sovietmečio virtuvėje. Nenuostabu: šis desertas ruošiamas gana paprastai, o visi ingredientai yra prieinami. "Skruzdėlynas" - tai greito pyrago, kuris yra didelis saldus pyragas iš per mėsmalę perleistos tešlos, variantas. Nusprendėme kuo labiau supaprastinti jums užduotį, todėl vietoj tešlos bus sausainiai. Bus taip pat skanu, bet dvigubai paprasčiau!
Gaminimo laikas
250 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
480 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
48 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.42/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragas "Skruzdėlynas" be kepimo receptas Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Smulkiai sukapokite graikinius riešutus ir sutrupinkite sausainius.

Žingsnis 2

Pyragas "Skruzdėlynas" be kepimo receptas Žingsnis 2
Giliame dubenyje iki purumo išsukite suminkštintą sviestą. Supilkite kondensuotą pieną ir vėl plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Pyragas "Skruzdėlynas" be kepimo receptas Žingsnis 3
Į mišinį supilkite riešutus ir sausainius ir atsargiai, bet kruopščiai išmaišykite. Tada sudėkite į lėkštę, suformuokite skridinį ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.

Žingsnis 4

Pyragas "Skruzdėlynas" be kepimo receptas Žingsnis 4
Supjaustykite pyragą porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos