Publikavimo data: 2024-02-04
Pyragas "Skruzdėlynas" be kepimo receptas
Didelis hitas vėlyvojo sovietmečio virtuvėje. Nenuostabu: šis desertas ruošiamas gana paprastai, o visi ingredientai yra prieinami. "Skruzdėlynas" - tai greito pyrago, kuris yra didelis saldus pyragas iš per mėsmalę perleistos tešlos, variantas. Nusprendėme kuo labiau supaprastinti jums užduotį, todėl vietoj tešlos bus sausainiai. Bus taip pat skanu, bet dvigubai paprasčiau!
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Smulkiai sukapokite graikinius riešutus ir sutrupinkite sausainius.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje iki purumo išsukite suminkštintą sviestą. Supilkite kondensuotą pieną ir vėl plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į mišinį supilkite riešutus ir sausainius ir atsargiai, bet kruopščiai išmaišykite. Tada sudėkite į lėkštę, suformuokite skridinį ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
Žingsnis 4
Supjaustykite pyragą porcijomis ir patiekite.
Kategorijos