Publikavimo data: 2024-06-09
Naminis Raffaello oro pyragas
Tortas "Rafaello" dėl kremo lengvumo ir lengvumo pavadintas pagal analogiją su garsiuoju saldainiu. Šis subtilus pyragas konkuruos su kitais tortais keliais balais - virėjo kūrybiškumu ir fantazija, skoniu ir produktų kokybe. Jo pagrindą sudaro biskvitas, kiti procesai susiję su skonių derinimo menu: grietinėlės, riešutų, kreminio sūrio, šokolado.
Žingsnis 1
Biskvitui (geriausia prieš 24 valandas iki torto surinkimo) kiaušinius su cukrumi ir vanilės ekstraktu išplakite iki vientisos ir purios masės. Miltus persijokite dalimis ir labai atsargiai įmaišykite į mišinį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir siųskite kepti 30 minučių. Atvėsusį pyragą išimkite iš formos.
Žingsnis 2
Migdolus 5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu ir nusausinkite. Perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite, tada porą minučių džiovinkite karštoje keptuvėje be aliejaus, kol paruduos ir taps traškūs. Kremui išplakite kreminį sūrį ir kondensuotą pieną iki purumo.
Žingsnis 3
Biskvitą supjaustykite į 3-4 dalis. Sudėkite juos vieną ant kito, pamirkykite sirupe, pagamintame iš šviežio ir sutirštinto pieno mišinio, ir aptepkite grietinėle. Kiekvieną pyragą apibarstykite smulkintais migdolais. Dėkite į šaldytuvą, kad išmirktų.
Žingsnis 4
Glazūrai grietinėlę pašildykite, suberkite smulkintą šokoladą ir vandens vonelėje užvirinkite, maišydami plaktuvu. Papuošimui grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
Kategorijos