Naminis Raffaello oro pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminis Raffaello oro pyragas

Tortas "Rafaello" dėl kremo lengvumo ir lengvumo pavadintas pagal analogiją su garsiuoju saldainiu. Šis subtilus pyragas konkuruos su kitais tortais keliais balais - virėjo kūrybiškumu ir fantazija, skoniu ir produktų kokybe. Jo pagrindą sudaro biskvitas, kiti procesai susiję su skonių derinimo menu: grietinėlės, riešutų, kreminio sūrio, šokolado.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
351 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis Raffaello oro pyragas Žingsnis 1
Biskvitui (geriausia prieš 24 valandas iki torto surinkimo) kiaušinius su cukrumi ir vanilės ekstraktu išplakite iki vientisos ir purios masės. Miltus persijokite dalimis ir labai atsargiai įmaišykite į mišinį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir siųskite kepti 30 minučių. Atvėsusį pyragą išimkite iš formos.

Žingsnis 2

Naminis Raffaello oro pyragas Žingsnis 2
Migdolus 5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu ir nusausinkite. Perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite, tada porą minučių džiovinkite karštoje keptuvėje be aliejaus, kol paruduos ir taps traškūs. Kremui išplakite kreminį sūrį ir kondensuotą pieną iki purumo.

Žingsnis 3

Naminis Raffaello oro pyragas Žingsnis 3
Biskvitą supjaustykite į 3-4 dalis. Sudėkite juos vieną ant kito, pamirkykite sirupe, pagamintame iš šviežio ir sutirštinto pieno mišinio, ir aptepkite grietinėle. Kiekvieną pyragą apibarstykite smulkintais migdolais. Dėkite į šaldytuvą, kad išmirktų.

Žingsnis 4

Naminis Raffaello oro pyragas Žingsnis 4
Glazūrai grietinėlę pašildykite, suberkite smulkintą šokoladą ir vandens vonelėje užvirinkite, maišydami plaktuvu. Papuošimui grietinėlę išplakite su cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos