Publikavimo data: 2024-06-09
Naminis sluoksniuotos tešlos pyragas be mielinės tešlos
Įvairūs pyragai yra tradicinis rusų virtuvės papuošalas ir skiriamasis bruožas. Pyragai su mėsa yra ypatingas kepinys, kuris Rusijoje buvo laikomas šventiniu. Siūlome jums paprastą naminių pyragų su mėsa receptą, kuriuo galite vaišinti savo šeimą ir svečius. Jums nereikės daug laiko praleisti virtuvėje, tačiau skanaus pyrago sėkmė garantuota.
Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į keptuvę ir kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Sudėkite maltą mėsą, toliau kepkite svogūnus ir maltą mėsą, kol išgaruos skystis. Retkarčiais pamaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Atšildykite sluoksniuotą tešlą. Supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis, bet iš esmės jos gali būti bet kokio pločio. Šias tešlos juosteles sudėkite į kepimo formą. Atkreipkite dėmesį, kad juostelių galai turėtų kyšoti už formos ribų. Formos viduryje išlyginkite tešlą. Jei yra tarpų, uždenkite juos likusiais tešlos gabalėliais.
Žingsnis 3
Ant tešlos juostelių sluoksnio dėkite mėsos įdarą, pabarstykite tarkuotu sūriu. Viršų uždenkite laisvais tešlos kraštais. Įmuškite kiaušinį, suplakite ir juo aptepkite pyrago paviršių. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes.
Kategorijos