Naminis sluoksniuotos tešlos pyragas be mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminis sluoksniuotos tešlos pyragas be mielinės tešlos

Įvairūs pyragai yra tradicinis rusų virtuvės papuošalas ir skiriamasis bruožas. Pyragai su mėsa yra ypatingas kepinys, kuris Rusijoje buvo laikomas šventiniu. Siūlome jums paprastą naminių pyragų su mėsa receptą, kuriuo galite vaišinti savo šeimą ir svečius. Jums nereikės daug laiko praleisti virtuvėje, tačiau skanaus pyrago sėkmė garantuota.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis sluoksniuotos tešlos pyragas be mielinės tešlos Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į keptuvę ir kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Sudėkite maltą mėsą, toliau kepkite svogūnus ir maltą mėsą, kol išgaruos skystis. Retkarčiais pamaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Naminis sluoksniuotos tešlos pyragas be mielinės tešlos Žingsnis 2
Atšildykite sluoksniuotą tešlą. Supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis, bet iš esmės jos gali būti bet kokio pločio. Šias tešlos juosteles sudėkite į kepimo formą. Atkreipkite dėmesį, kad juostelių galai turėtų kyšoti už formos ribų. Formos viduryje išlyginkite tešlą. Jei yra tarpų, uždenkite juos likusiais tešlos gabalėliais.

Žingsnis 3

Naminis sluoksniuotos tešlos pyragas be mielinės tešlos Žingsnis 3
Ant tešlos juostelių sluoksnio dėkite mėsos įdarą, pabarstykite tarkuotu sūriu. Viršų uždenkite laisvais tešlos kraštais. Įmuškite kiaušinį, suplakite ir juo aptepkite pyrago paviršių. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos