Naminis tiramisu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminis tiramisu

Tortas, kurį galima pagaminti per pusvalandį, bet kuris tikrai paliks didelį įspūdį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Naminis tiramisu Žingsnis 1
Sudėkite grietinėlę, varškę ir cukraus pudrą, 2-3 minutes plakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Naminis tiramisu Žingsnis 2
Į plokščią indą (bent jau tokio ilgio, kaip patys sausainiai) atskieskite kavą verdančiu vandeniu ir suberkite cukrų. Kai verdantis vanduo šiek tiek atvės, supilkite likerį. Patarimas: jei pyragą valgys vaikai, likerio galite nedėti.

Žingsnis 3

Naminis tiramisu Žingsnis 3
Pyrago indą išklokite tešlos žiedu, išklokite sausainių perimetrą, šiek tiek nukirpdami nuo dugno.

Žingsnis 4

Naminis tiramisu Žingsnis 4
Tada 1-2 sekundes pamirkykite sausainius kavoje ir sudėkite ant dugno. Viršų padenkite geru grietinėlės sluoksniu, ant viršaus uždėkite šaldytų aviečių. Vėl pakartokite sluoksnį su savoiardi ir taip toliau iki paskutinio sausainio.

Žingsnis 5

Naminis tiramisu Žingsnis 5
Paskutinį sausainių sluoksnį užtepkite kremu ir per sietelį gausiai pabarstykite kakava. Dėkite į šaldytuvą bent pusvalandžiui.

Žingsnis 6

Naminis tiramisu Žingsnis 6
Išimkite iš šaldytuvo ir nuimkite tešlos žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos