Publikavimo data: 2025-08-18
Naminis tiramisu
Tortas, kurį galima pagaminti per pusvalandį, bet kuris tikrai paliks didelį įspūdį.
Žingsnis 1
Sudėkite grietinėlę, varškę ir cukraus pudrą, 2-3 minutes plakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į plokščią indą (bent jau tokio ilgio, kaip patys sausainiai) atskieskite kavą verdančiu vandeniu ir suberkite cukrų. Kai verdantis vanduo šiek tiek atvės, supilkite likerį. Patarimas: jei pyragą valgys vaikai, likerio galite nedėti.
Žingsnis 3
Pyrago indą išklokite tešlos žiedu, išklokite sausainių perimetrą, šiek tiek nukirpdami nuo dugno.
Žingsnis 4
Tada 1-2 sekundes pamirkykite sausainius kavoje ir sudėkite ant dugno. Viršų padenkite geru grietinėlės sluoksniu, ant viršaus uždėkite šaldytų aviečių. Vėl pakartokite sluoksnį su savoiardi ir taip toliau iki paskutinio sausainio.
Žingsnis 5
Paskutinį sausainių sluoksnį užtepkite kremu ir per sietelį gausiai pabarstykite kakava. Dėkite į šaldytuvą bent pusvalandžiui.
Žingsnis 6
Išimkite iš šaldytuvo ir nuimkite tešlos žiedą.
Kategorijos