Naminis vyniotinis su aguonomis iš mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Naminis vyniotinis su aguonomis iš mielinės tešlos

Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
200 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

100 ml pieno pašildykite iki 37 °C, įpilkite šaukštelį cukraus. Supilkite mieles ir palikite 10 minučių. Kol jos "pabunda", ištirpinkite ir atvėsinkite margariną.

Žingsnis 2

Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinį, baltymus, cukrų, vanilinį cukrų ir likusį pieną. Sudėkite atvėsintą margariną ir paruoštą mielių mišinį. Išmaišykite, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių.

Žingsnis 3

Aguonas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių, tada nusunkite ir suberkite cukrų. Mišinį suplakite mikseriu iki vientisos masės. Aguonų įdarą supilkite į puodą ir pastatykite ant silpnos ugnies. Maišykite mišinį, kol išgaruos drėgmė. Tada įdarą visiškai atvėsinkite.

Žingsnis 4

Po 40 minučių ištraukite tešlą ir padalykite ją į 4 dalis. Įkaitinkite orkaitę iki 190 ℃. Iškočiokite 1 cm storio tešlą. Tankiai paskirstykite įdarą, tada susukite į standų ritinį. Pakartokite su visais gabalėliais, suktinukus sudėkite ant pergamento ir patepkite kiaušinio tryniu. Kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos