Publikavimo data: 2024-06-23
Namuose marinuotos skumbrės
Tikriausiai namuose marinuotą skumbrę galima vadinti vienu mėgstamiausių užkandžių. Šio patiekalo populiarumą lemia ne tik ingredientų prieinamumas ir jo paruošimo namuose paprastumas, bet ir švelnus, pikantiškas žuvies skonis, kuris tirpsta burnoje. Šis patiekalas yra ne tik apetitą keliantis užkandis ar priedas prie vakarienės su virtomis bulvėmis, bet ir bet kokio šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Supjaustykite skumbrę vienodo dydžio gabalėliais ant pjaustymo lentos. Į atskirą puodą supilkite vandenį, suberkite pipirus, druską, cukrų, actą, lauro lapą ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Skumbrę lengviausia pjaustyti šiek tiek sušaldytą. Išimkite ją iš šaldiklio ir palikite kambario temperatūroje maždaug valandai.
Žingsnis 3
Sudėkite skumbrės porcijas į žuvies marinatui skirtą indą, užpilkite atvėsusiu marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Kategorijos