Namuose marinuotos skumbrės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Namuose marinuotos skumbrės

Tikriausiai namuose marinuotą skumbrę galima vadinti vienu mėgstamiausių užkandžių. Šio patiekalo populiarumą lemia ne tik ingredientų prieinamumas ir jo paruošimo namuose paprastumas, bet ir švelnus, pikantiškas žuvies skonis, kuris tirpsta burnoje. Šis patiekalas yra ne tik apetitą keliantis užkandis ar priedas prie vakarienės su virtomis bulvėmis, bet ir bet kokio šventinio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
1470 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Namuose marinuotos skumbrės Žingsnis 1
Supjaustykite skumbrę vienodo dydžio gabalėliais ant pjaustymo lentos. Į atskirą puodą supilkite vandenį, suberkite pipirus, druską, cukrų, actą, lauro lapą ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Namuose marinuotos skumbrės Žingsnis 2
Skumbrę lengviausia pjaustyti šiek tiek sušaldytą. Išimkite ją iš šaldiklio ir palikite kambario temperatūroje maždaug valandai.

Žingsnis 3

Sudėkite skumbrės porcijas į žuvies marinatui skirtą indą, užpilkite atvėsusiu marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos