Namuose sūdyti rausvosios lašišos ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Namuose sūdyti rausvosios lašišos ikrai

Ikrai būna labai skanūs, be jokių konservantų.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
28 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Namuose sūdyti rausvosios lašišos ikrai Žingsnis 1
Ištirpinkite druską vandenyje. 100 g į 0,5 litro. Ikrus panardinkite į vandenį. Įdėkite ikrus į durklą. Pašalinkite plutelę, kiaušinius nuplaukite. Atsargiai.

Žingsnis 2

Namuose sūdyti rausvosios lašišos ikrai Žingsnis 2
Į ikrus įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos. Ir įdėkite į šaldytuvą per naktį. Paragaukite. Jei reikia, pasūdykite ir palikite pastovėti. Arba valgykite iš karto. Jei reikia ilgai laikyti, įpilkite augalinio aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos