Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių

Jei norite greitai ir skaniai, šis receptas skirtas jums!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
407 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą šiek tiek iškočiokite, subadykite šakute ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 2

Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite kondensuotą pieną, supilkite ištirpintą sviestą ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 3
Atvėsinkite.

Žingsnis 4

Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 4
Padalykite į sluoksnius.

Žingsnis 5

Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 5
Kiekvieną plutą aptepkite kremu.

Žingsnis 6

Napoleono pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 6
Pabarstykite trupiniais tarte tatin viršų ir šonus. Palikite mirkti 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos