Publikavimo data: 2025-08-18
Napoleono pyragas su mėlynėmis
Pyragą paruošti labai greitai ir lengvai, jis taupo laiką ir nereikalauja daug pastangų.
Žingsnis 1
Iš paruoštos tešlos iškočiokite pyragėlius, sudėkite ant kepimo skardos, subadykite šakute ir kepkite 15-20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Kambario temperatūros sviestą maišytuvu plakite 5 minutes.
Žingsnis 3
Į išsuktą sviestą supilkite kondensuotą pieną ir toliau plakite.
Žingsnis 4
Supilkite virintą sutirštintą pieną ir dar kartą suplakite. Kremas paruoštas.
Žingsnis 5
Perpjaukite paruoštus tortus į du sluoksnius ir pradėkite dėti tortą, kiekvieną sluoksnį patepdami kremu.
Žingsnis 6
Ant kiekvieno kreminio sluoksnio uždėkite po mėlynę.
Žingsnis 7
Viršutinį sluoksnį aptepkite kremu ir gerai aptepkite pyrago kraštus, pabarstykite smulkintais trupiniais. Palikite mirkti per naktį.
Žingsnis 8
Supjaustykite pyragą ir mėgaukitės skoniu.
Kategorijos