Natūralus suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Natūralus suflė

Suflė yra tradicinis prancūzų patiekalas. Šviežios avietės ir želatina suteikia patiekalui originalų skonį ir spalvą. Desertas tinka ir užkandžiams, ir šventėms. Patiekalo skonis sodrus ir malonus. Kokoso drožlės ir kakava suteikia patiekalui pikantiškumo ir grožio. Šiuo patiekalu galite nustebinti savo draugus ir artimuosius.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Natūralus suflė Žingsnis 1
Paimkite želatiną ir užpilkite ją vandeniu. Palikite 10 minučių. Avietes pertrinkite blenderiu. Tada supilkite sultis į nedidelį puodą.

Žingsnis 2

Natūralus suflė Žingsnis 2
Į aviečių sultis įpilkite išmirkytos želatinos ir citrinos sulčių iš citrinos griežinėlio. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Natūralus suflė Žingsnis 3
Supilkite vandenį į puodą, pastatykite ant kaitros ir ant viršaus uždėkite nedidelį puodelį aviečių. Maišykite, kol cukrus ištirps. Masė turi tapti vientisa. Nereikia laukti, kol užvirs, iš karto nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 4

Natūralus suflė Žingsnis 4
Kai mišinys atvės, kitame dubenyje maišytuvu apie 5 minutes maišykite suflė. Masė turėtų šiek tiek pabaltėti ir padidėti. Paimkite formą, išklokite maistine plėvele ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sudėkite suflė į formą ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 5

Natūralus suflė Žingsnis 5
Kai suflė sustings, supjaustykite riekelėmis ir apvoliokite drožlėse arba kakavoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos